Diensten

Gespecialiseerde

Boekhouders

Boekhouding

Heeft u een eigen onderneming? Dan is het voor u een essentieel belang om te reken op de expertise van een deskundige. Voor deze expertise zit u helemaal juist bij Lexeco BVBA, Boekhouder in Heusden-Zolder.

Lees meer

Fiscaliteit

Met een fiscaal landschap dat er niet gemakkelijker op wordt, is het voor bedrijven een echte noodzaak om een goede boekhouder onder de arm te nemen. Lexeco BVBA biedt volledige ondersteuning inzake fiscaliteit in regio Heusden-Zolder

Lees meer

Startersadvies

Bent u van plan binnenkort een eigen onderneming te starten? Of een zaak in bijberoep? Lecexo BVBA staat u bij met praktisch startersadvies in Heusden-Zolder. Want een goede start is de eerste stap naar succes.

Lees meer

Opstart & overname

Heeft u concrete plannen voor een eigen bedrijf? Dan is de professionele hulp voor de opstart van uw bedrijf in Heusden-Zolder Beslist een meerwaarde.

 

Lees meer

Lexeco BVBA

Nauwgezette
Opvolging

Ons boekhoudkantoor is steeds up-to-date met de laatste nieuwe ontwikkelingen inzake de huidige wetgeving. Wij brengen u daarvan op de hoogte. Benieuwd wat Lexeco BVBA voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op

IMG_6835
IMG_6905

Vragen?

Contacteer ons

Beste klant, ons team doet er alles aan om je vraag zsm te beantwoorden!

    Telefoon: 011 43 54 91


    info@lexecobvba.be


    Halstraat 41, 
    3550 Heusden-Zolder

    BTW BE 0507.586.746