Opstart & overname

Lexeco BVBA

Ondersteuning Opstart/Opname

Antwoord op al uw vragen

Wanneer u zelf een zaak gaat opstarten, zit u met heel wat vragen. Welk soort ondernemingsvorm? Welke voor- en nadelen zijn daaraan verbonden? Zijn er bepaalde vergunningen vereis? Lexeco bvba regelt dit allemaal voor u zodat u zich kunt focussen op uw business.

 

 

Wat te doen bij overname

Gaat u een bedrijf overnemen? Dan consulteert u best een boekhouder voor een totaaladvies. Ook voor ondernemers die hun zaak overlaten, geven we u graag gepast advies in zake waardebepaling. Verder brengt de overname van een bedrijf heel wat praktische zaken met zich mee. Boekhoudkantoor Lexeco BVBA brengt deze praktsiche zaken voor u in orde en draagt proactief bij tot een succesvolle overname.

Nauwgezette opvolging

Na de overname kunt u uiteraard ook rekenen op onze accurate service voor uw boekhouding en adviesverlening inzake fiscaliteit. Bovendien is ons boekhoudkantoor steeds up to date met de laatste nieuwe ontwikkelingen inzake de huidige wetgeving, en brengen wij u daarvan op de hoogte. Benieuwd wat lexeco BVBA voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op

Lexeco BVBA

Laat uw cijfers spreken

Heeft u concrete plannen voor een eigen bedrijf of overname? Dan is professionele hulp voor de opstart van uw bedrijf in Heusden-Zolder BESLIST een meerwaarde!

IMG_6889

30+

JarenErvaring

Vragen?

Contacteer ons

Beste klant, ons team doet er alles aan om je vraag zsm te beantwoorden!

    Telefoon: 011 43 54 91


    info@lexecobvba.be


    Halstraat 41, 
    3550 Heusden-Zolder

    BTW BE 0507.586.746