Starters advies

Lexeco BVBA

Startersadvies

Advies

Als starter heeft u al tal van goede ondernemingsideeën en plannen uitgewerkt en heeft u al de nodige expertise in uw vak door beroepservaring of studies. Het startersadvies van Lexeco BVBA situeert zich dan ook op het praktische en fiscale gedeelte. Welke ondernemingsvorm kiest u? Hoe sluit u zich aan bij een kruispuntbank en hoe verkrijgt u een ondernemingsnummer? Op deze en nog veel andere vragen geven wij u een antwoord en gaan we u ook effectief de daad bij het woord voegen. 

Begeleiden naar succes

Boekhoudkantoor Lexeco BVBA streeft naar het succesvol ondernemen van alle klanten, en dat is meteen ook het doel van onze begeleiding. Vooral bij starters kan het heel nuttig zijn om zich voordien goed te informeren over alle praktische zaken. Heeft u al een financieel plan? Is uw budgettering economisch haalbaar? Welke prijs dient u te vragen voor uw producten?

 

 

Voordelig

Als beginnend zelfstandige heeft u vaak nog niet het budget om uw boekhouding volledig uit te besteden. Toch is het raadzaam om het advies van een deskundige boekhouder in te winnen. Zo vermijdt u eventuele latere problemen en kan het u ook heel wat voordelen opbrengen. Sommige starters genieten bijvoorbeeld extra voordelen inzake fiscaliteit. Daarnaast kent een echte boekhouder de kneepjes van het vak en kan deze expertise u meer voordeel opleveren wat betreft uw personenbelasting. Klaar voor een eerste gesprek? We luisteren graag naar uw plannen.

Lexeco BVBA

Samen voor succes

Bent u van plan binnenkort een eigen onderneming te starten? Of een zaak in Bijberoep Lexeco BVBA staat u bij met praktisch starter advies in Heusden-Zolder. Want een goede start is de eerste stap naar succes!

IMG_3198

30+

Jaar Ervaring

Vragen?

Contacteer ons

Beste klant, ons team doet er alles aan om je vraag zsm te beantwoorden!

    Telefoon: 011 43 54 91


    info@lexecobvba.be


    Halstraat 41, 
    3550 Heusden-Zolder

    BTW BE 0507.586.746